Kennis, expertise & efficiënte aanpak

Het vinden van de geschikte personeelsleden kan voor u een hele klus zijn.Wij nemen dit graag uit uw handen. Dankzij ons uitgebreide en gevarieerde personeelsbestand met een aanbod op alle niveaus en in verschillende specialisaties, zijn wij als geen ander in staat om de juiste mensen voor u te selecteren. Bent u voor een tijdelijke of langere tijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken? Dan bent u bij ons op het juiste adres!


Amigas biedt u ervaren (vak)krachten uit het buitenland die u voor langere of kortere tijd, volledig naar behoefte, kunt inlenen. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Met onze dienstverlening richten wij ons op organisaties in uiteenlopende branches zoals logistiek, food, productie, metaal en land- en tuinbouw.

Contactgegevens

  • Adresgegevens:

    Pretoriadreef 47
    3564 BX Utrecht

  • Telefoonnummer: 030 2672809

  • info@amigasuitzendbureau.nl

U kunt ook bij ons terecht voor

Wij hechten een groot belang aan de relatie tussen opdrachtgever en kandidaat en dragen er de grootste zorg voor dat de juiste mensen op de juiste werkplek worden gezet. Klik hieronder voor meer informatie over de onderstaande topics


Downloads

Download hieronder de Verklaring van Register en betalingsgedrag
SNA VerklaringVanRegistratie

Verklaring betalingsgedrag