Amigas Uitzendbureau

Amigas Uitzendbureau

Amigas Uitzendbureau is in 2012 opgericht om vraag en aanbod van werk op elkaar af te stemmen tegen de meest gunstige prijs en kwaliteitsverhouding. Onze kracht is om de perfecte match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Wij zijn begonnen als een kleine uitzendorganisatie en zijn inmiddels uitgegroeid tot een professionele uitzendorganisatie die bemiddelt in banen op ieder niveau en in iedere branche.

Sinds de start van Amigas Uitzendbureau heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waarbij groei en uitbreiding centraal staan. Onze diensten richten zich nu naast het uitzenden, ook op werving en selectie en detachering. Wij beschikken over een zeer divers en uiteenlopend vacatureaanbod. Van schoonmaakwerk tot administratieve functies, van productiewerk tot logistieke functies. U vindt het allemaal bij Amigas Uitzendbureau.

 • 151,230Sollicitaties
 • 87,113Vacatures
 • 1748Aantal views
 • 151,230Aantal werknemers

Diensten

WAAROM AMIGA'S UITZENDBUREAU

Betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat zijn belangrijke waarden als het gaat om personeel en arbeidsbemiddeling. Gedreven kandidaten die de handen uit de mouwen willen steken en zich thuis voelen op de werkvloer zijn onmisbaar. Daarom zijn wij er voor u. Wij zijn gestart als een kleine uitzendorganisatie en inmiddels uitgegroeid tot een professionele en dynamische uitzendorganisatie.

U kunt bij ons terecht voor:

 1. Werving en selectie
 2. Detachering
 3. Uitzendopdrachten

Wij hechten een groot belang aan de relatie tussen opdrachtgever en kandidaat en dragen er de grootste zorg voor dat de juiste mensen op de juiste werkplek worden gezet.

Wij zijn sterk in alle marktsegmenten. In sommige branches zijn we zelfs extra sterk. U kunt hierbij denken aan de pluimveebranche. Ons diensten aanbod is zeer breed. Wij werken nauw samen en onderhouden duurzame relaties met uiteenlopende bedrijven in o.a. de sectoren:zakelijke en financiële dienstverlening, industrie en productie. 

 • Flexibele uitzendkrachten voor korte of langere tijd;
 • Scherpe tarieven;
 • Amigas Uitzendbureau neemt de totale zorg van het personeel op zich;
 • U loopt geen enkel risico;