Veelgestelde vragen – Algemeen

Algemeen

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Amigas Uitzendbureau of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 • Wij bemiddelen inlogistieke, industriële en administratieve banen. Of het nu gaat om een baanmet of zonder opleiding, vast of tijdelijk, parttime of fulltime, wij helpengraag. Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbijjouw wensen én eisen centraal staan, zodat wat jij wilt, werkelijkheid wordt.Dat is wat wij willen, dat is wat wij kunnen, dat is wat wij doen!

 • De bemiddeling die wijdoen is altijd gratis. Volgens Art.1.C. van de Wet Waadi mogenintermediairs geen vergoedingen vragen voor de bemiddeling van arbeidskrachten.

 • FaseA
  De eerste 78 weken die je werkt noemen we fase A. Voor de telling van de 78weken tellen alleen de weken waarin je daadwerkelijk hebt gewerkt. Die 78 wekenhoef je niet aaneengesloten te hebben gewerkt, maar een onderbreking mag nietmeer dan 26 weken duren. Dan begin je weer opnieuw in fase A.


  FaseB
  Na 78 gewerkte weken heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor bepaaldetijd. Je kunt in deze fase maximaal zes contracten voor bepaalde tijd ontvangenin een periode van maximaal vier jaar. Ook hier begin je weer opnieuw in fase Ana een onderbreking van 6 maanden.


  FaseC
  Wanneer je na voltooiing van fase B binnen 6 maanden weer wordt ingezet, kom jein fase C. In deze fase krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

 • Je kunt je directinschrijven via deze site. Daarnaast kun je langskomen op kantoor tussen 08.30uur en 16.30 uur. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 030-2676379.

 • We doen er alles aan omervoor te zorgen dat je plezier hebt in je werk, en dat je wordt ingezet bijeen bedrijf waar je het naar je zin hebt. Toch komen klachten voor. We willenje dan graag zo goed mogelijk helpen. Je kunt ons mailen naarInfo@amigasuitzendbureau.nl